VELKOMMEN TIL SAMFUNDET

NYT BRÆTSPIL AF LARS ARRHENIUS & ERIC ERICSON!

Udgivet af SPECTA. Kan købes ved bestilling nederst på siden!


 

Velkommen til Samfundet front SQUAREVelkommen til Samfundet spilleplade 20w

Du er gået ud over alle grænser. Skov- og Naturstyrelsens jurister vil have sagen prøvet ved Europadomstolen. Slå et slag og ryk frem….Solen skinner ikke på dig, men du har solarium. Det er bedre end ingenting. Træk et hjertekort og kryds fingre. Tør du spille med i Velkommen til Samfundet?

Velkommen til samfundet er en humoristisk og satirisk rejse gennem samfundet og livets op- og nedture. Deltagerne bliver guidet gennem samfundet og kommer i løbet af spillet i kontakt med myndigheder, følelser, normer, institutioner og problemer. Den enkelte spillers liv kan tage mange forskellige og uventede retninger.

Man starter som nyfødt, og så handler det ellers om at holde sig i live.. ”Desværre får din plastikoperation komplikationer. Kast terningen og ryk frem” - og frem betyder, at du rykker tættere på døden. Omvendt kan du være heldig og lande på ”Din forsikringspræmie sikrer dig en plads på Solkysten. Kast terningen og ryk tilbage.”
Sidste spiller i mål vinder!

Velkommen til samfundet kan spilles af 2 – 6 spillere og det er udviklet af billedkunstner Lars Arrhenius og forfatter Eric Ericson.
Spillet består af en spilleplade (udslået 60 x 65 cm), seks træbrikker, en terning, 100 informationskort og 100 hjertekort. Spillets enkle regler findes på spilæsken.
Spilæske: H 4,5 x B 31 x L 33,8 cm

Lars Arrhenius har vist sine kunstværker, film og udsmykninger verden over og er repræsenteret på blandt andet Moderna Museet, Nationalmuseet i Stockholm, Stedelijk i Amsterdam, Arken, ARoS og Victoria and Albert Museum i London. Han skriver også musik og laver børneprogrammer til TV. Eric Ericson har skrevet den anmelderroste klassiker Brev til samfundet, var dramatiker på Dramaten i Stockholms opsætning Breve fra Eric Ericson og har arbejdet med indslag for svensk radio og dokumenteret den syriske ruinby Palmyra.

Velkommen til Samfundet
Forfattere/udviklere: Lars Arrhenius og Eric Ericson
Udgiver: SPECTA www.specta.dk

ISBN: 9788789138596

Vejledende udsalgspris: KR 425,- (inkl. bog, så længe lager haves!)
Køb spillet ved bestilling her: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Velkommen til Samfundet udpakket spil 20 wVelkommen til Samfundet back SQUARE